Registra't

*
*
*
*
*

* Informació requerida

URBE

A+ R A-

Notícies

Jornada tècnica sobre solucions d'eficiència energètica en supermercats

Correu electrònic Imprimeix PDF

URBE va participar a la jornada tècnica sobre solucions d'eficiència energètica en supermercats i superficies comercials.
Durant aquestes jornades es van conèixer solucions d'eficiència energètica, diferents sistemes de consum que trobem en un mercat: com la refrigeració, el clima, l'iluminació interior i exterior, la gestió i la monitrització energètica, energies renovables i projectes globals de consultoria energètica, i s'analitzen un cas real d'implantació de solucions d'eficiencia energètica i sostenibilitat.
Combinant diferents tecnologies i metodologies es pot aconseguir una reducció en el consum energètic global del 36%, i aportar a un elevat grau de sostenibilitat i comfort a l'aplaçament.

Un nou Eco-Taxi revoluciona la mobilitat

Correu electrònic Imprimeix PDF

Una empresa sevillana a crear un vehicle elèctric que serà conduit mitjançant un ordenador central. L’ECOTAXI revolucionarà el transport públic ja que és autònom i està dotat amb un sistema electrònic que permet una mobilitat ecològica per les ciutats. També està previst que aquest prototip s’utilitzi pel transport a recintes tancats on calgui recórrer grans distàncies (aeroports, parcs tecnològics i/o empresarials, bases militars, viles olímpiques, etc.…).
L’Eco-taxi permet reduir la contaminació generada pels mitjans de transports tradicionals al funcionar amb bateries de ió-liti, que proporcionen l’energia necessària tant pels desplaçaments com pel seu sistema electrònic.
Així doncs és un pas endavant per aconseguir un transport sostenible, sense utilitzar combustibles fòssils, i encaminat cap a una mobilitat verda.

Projectes estratègics d’aprofitament de biomassa en municipis

Correu electrònic Imprimeix PDF

URBE elabora projectes d’aprofitament de biomassa destinats a municipis que consumeixen combustibles fòssils per cobrir les necessitats tèrmiques de les seves instal·lacions.
Mitjançant equips generadors alimentats amb biomassa sòlida es pot donar servei de calor, fred i electricitat mitjançant sistemes de cogeneració i trigeneració. L’aprofitament d’aquest recurs renovable autòcton aporta per als municipis beneficis a l’àmbit energètic, ambiental, econòmic i socials.
Aquesta tecnologia està en fase de creixement i té un gran potencial en la creació de llocs de treball. Tanmateix la biomassa inclou una sèrie de particularitats diferents a les vinculades a les fonts convencionals com el gasoil o el gas natural com ara l’estalvi energètic i suposa un augment en la diversificació energètica. Juntament amb un balanç neutre d'emissions, ja que es considera que es tanca el cicle natural del carboni.
Aquests projectes incentiven la gestió forestal sostenible i econòmica per tant ajuden a disminuir el  risc d’incendis i plagues forestals , i actuen dinamitzant el mercat forestal on es valoritzen els seus productes i subproductes. Generen activitat industrial i llocs de treball en àmbits rurals.
Un punt molt important a recalcar és que els biocombustibles estan subjectes als mercats locals i no als internacionals, i per tant no depenen de factors politics, ni de la volatibilitat de preus que tenen els combustibles fòssils.
Aquests projectes tenen finançament de fons europeus, més concretament del programa ELENA (European Local Energy Assistance) per donar assistència tècnica.
Per més informació us podeu posar en contacte amb nosaltres al 93 215 36 50 o bé per correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

Pla Renova't

Correu electrònic Imprimeix PDF

URBE és una empresa adherida a la campanya del Pla Renova’t d’enllumenat per a comerços de l’ICAEN i té com a objectiu impulsar la substitució de les instal·lacions interiors dels comerços per tal de millorar l’eficiència energètica i reduir el consum d’energia. Juntament amb la tramitació, justificació i presentació de la documentació URBE s’encarrega de l’estudi d’iluminació, amb les visites als comerços es poden analitzar les necessitats lumíniques de cada cas, i poder dimensionar amb exactitud la nova il·luminació.Som especialistes en la substitució de lluminàries per LEDs, aquests tenen una durabilitat superior als elements de consum habitual, en comparació unes 50.000 hores útils vers els fluorescents comuns que tenen una durabilitat de 8.000 hores.

L’estalvi per l’empresa no nomes s’aconsegueix amb l’estalvi per substitució de llums, donat que la seva vida útil és més llarga, sinó en aconseguir uns nivells d’iluminació excel·lents disminuint al mateix temps la potencia instal·lada, és en aquest punt on l’estalvi encara es fa més evident.Les ajudes per la substitució de la il·luminació interior arriben al 30% de la instal·lació i fins a un màxim 15.000 € i van dirigides a empreses del sector comerç i persones físiques que desenvolupen una activitat empresarial a l’àmbit del comerç. El termini per demanar les ajudes és fins el 30 d’abril del 2012, o fins l’exhauriment del pressupost disponible per a cadascuna de les línies.

Si voleu més informació sobre el Pla Renova’t us podeu posar en contacte amb nosaltres al 93 215 36 50 o bé per correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

Joomla 1.6

Joomla 1.6 template