Registra't

*
*
*
*
*

* Informació requerida

URBE

A+ R A-

Cogeneració

 

Sistemes de Cogeneració / Trigeneració

Som especialistes en l'estudi i implantació d'equips de cogeneració, a partir de les necessitats de cada client en base el consum, ajustem les dimensions de la instal·lació.

Els sistemes de cogeneració i trigeneració són una alternativa eficaç a la tradicional obtenció d’energia elèctrica subministrada per la xarxa i a la generació d’energia tèrmica mitjançant la combustió de gas natural, biomassa o altres combustibles. Per tant és una tecnologia que suposa un increment notable d’eficiència energètica. S'utilitza aquesta tecnologia per tal d’obtenir electricitat i al mateix temps energia en forma de calor, que s’utilitza en el procés productiu, en la Trigeneració a més es poden satisfer les necessitats de fred.

Aquesta tecnologia no només és òptima en la indústria, ja que últimament s'han generalitzat aquests tipus d'instal·lacions a hospitals, complexos esportius i hotels. A més, si es produeix més electricitat de la que s’utilitza, es pot volcar a la xarxa i vendre-la, aconseguint beneficis econòmics per part dels nostres clients.

 

Joomla 1.6 template