Registra't

*
*
*
*
*

* Informació requerida

URBE

A+ R A-

Sostenibilitat

Per una bona gestió dels recursos a la nostra societat s’incorpora la necessitat de reduir els costos i impactes ambientals derivats de l’ús dels recursos naturals. Els nostres serveis estan orientats a millorar la gestió ambiental d’empreses i municipis en diferents àrees estratègiques.

Un equip consultor multidisciplinar que desenvolupa estudis i projectes de consultoria relacionats amb la planificació i la gestió de la mobilitat sostenible. L’equip valora els problemes de mobilitat, analitza les causes, planificació de les propostes, estudia de la seva viabilitat tècnica i econòmica. Resolució de problemes de mobilitat, circulació, aparcament i en el desenvolupament i organització dels projectes.

Una de les claus per la millora contínua és la R+D. URBE realitza projectes d'investigació centrats en el medi ambient, especialment en la reutilització i la valorització dels residus.

A més a més de  l’optimització de la gestió de residus, estudis d’impacte ambiental, llicències ambientals, sistemes d’aprofitament d’aigües.

Joomla 1.6 template